Inulină de cicoare, îndulcitor și Prebiotic natural, fără gluten!
- 140,00 MDL
✔Inulina este utilizată în bucătărie ca adaos la prăjituri, budinci și jeleuri, precum și ca agent de îngroșare în jeleuri. Datorită proprietăților sale stabilizatoare, poate fi folosit pentru a prepara maioneză de casă.
Inulina este utilizată în bucătărie ca adaos la prăjituri, budinci și jeleuri, precum și ca agent de îngroșare în jeleuri. Datorită proprietăților sale stabilizatoare, poate fi folosit pentru a prepara maioneză de casă. Poate fi folosit pentru a îngroșa supele și sosurile. Când este adăugat în prăjituri, va face produsele de patiserie mai crocante. Poate fi folosit și ca înlocuitor de zahăr în băuturi precum cafeaua, ceaiul sau limonada. S-a demonstrat că are un efect pozitiv asupra pierderii în greutate, ajutându-vă să vă simțiți sătul pentru mai mult timp.
INGREDIENTE:
100% inulină din rădăcină de cicoare.
VALOARE NUTRIȚIONALĂ per 100 g
Valoare energetică: 848 kJ / 210 kcal
Grăsimi: 0 g
inclusiv acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: 8,0 g
inclusiv zaharuri: 8,0 g
Fibre: 89 g
Proteine: 0 g
Sare: 0 g
INFORMAȚII DESPRE ALERGENI
Poate conține urme de nuci.
CANTITATE: 300g
DEPOZITARE RECOMANDATĂ:
Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Țara producătoare: Polonia
Țara de origine a ingredientelor: Belgia
Nu există opinii pentru acest produs.
Produse asemănătoare
Semintele de canepa contin vitamine si alte substante nutritive benefice pentru sanatatea intregului..
Adaugă în CoșPudra de carob (roșcove) se obține din prelucrarea păstăilor de carob, provenite din arbustul c..
Adaugă în CoșTarate de psyllium Psyllium este o plantă din familia pătlaginei cu denumirea științifică Plant..
Adaugă în CoșSpirulina (Arthrospira Platensis) este o algă unicelulară, de culoare verde-albăstruie, soră cu..
Adaugă în CoșFăina de banane verzi RAW BIO este o pudră obținută tradițional din banane verzi, vegană, fără ..
Adaugă în Coș
Bd. Mircea cel Bătrân 50