Inulină de cicoare, îndulcitor și Prebiotic natural, fără gluten!

  • 140,00 MDL

✔Inulina este utilizată în bucătărie ca adaos la prăjituri, budinci și jeleuri, precum și ca agent de îngroșare în jeleuri. Datorită proprietăților sale stabilizatoare, poate fi folosit pentru a prepara maioneză de casă.

Adaugă la Favorite

Compară acest Produs

Disponibilitate: În stoc

Cod produs: BIO-29

Inulina este utilizată în bucătărie ca adaos la prăjituri, budinci și jeleuri, precum și ca agent de îngroșare în jeleuri. Datorită proprietăților sale stabilizatoare, poate fi folosit pentru a prepara maioneză de casă. Poate fi folosit pentru a îngroșa supele și sosurile. Când este adăugat în prăjituri, va face produsele de patiserie mai crocante. Poate fi folosit și ca înlocuitor de zahăr în băuturi precum cafeaua, ceaiul sau limonada. S-a demonstrat că are un efect pozitiv asupra pierderii în greutate, ajutându-vă să vă simțiți sătul pentru mai mult timp.


INGREDIENTE:

100% inulină din rădăcină de cicoare.


VALOARE NUTRIȚIONALĂ per 100 g

Valoare energetică: 848 kJ / 210 kcal

Grăsimi: 0 g

inclusiv acizi grași saturați: 0 g

Carbohidrați: 8,0 g

inclusiv zaharuri: 8,0 g

Fibre: 89 g

Proteine: 0 g

Sare: 0 g


INFORMAȚII DESPRE ALERGENI

Poate conține urme de nuci.


CANTITATE: 300g


DEPOZITARE RECOMANDATĂ:


Depozitați într-un loc răcoros și uscat.


Țara producătoare: Polonia


Țara de origine a ingredientelor: Belgia

Opinii

Nu există opinii pentru acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!