Despre noi

         Afacerea noastră de familie a început în anul 2014, când am plantat primii stoloni de căpșuni pe o suprafață de 0,3ha în satul Copanca, raionul Căușeni. Creștem căpșuni de soiul Marmolada și clery care oferă fructe relativ mari (20-23 g), dulci și cu o aromă intensă. Am moștenit de la părinți această îndeletnicire, iar pe parcursul anilor, dintr-un hobby și câteva rânduri crescute lângă casă, am reușit să creștem o afacere – am creat un brand propriu și am extins cultura pe trei hectare de plantație, cât în sere, atât și în teren deschis. Ne place să le creștem, sunt gustoase au foarte multe beneficii pentru sănătate și nouă ne plac mult – după acest principiu avem grijă de ele și le împărțim și oamenilor cu drag. Din motiv că creștem o singură cultură, toată grija si atenția noastră este îndreptată doar spre căpșuni, astfel oferim oamenilor cele mai dulci și mai delicioase fructe, întrucât pentru cresterea căpșunului noi folosim metode inofensive, păstrând astfel calitatea și gustul intens.

         Pentru că avem deja o experiență de peste 9 ani în creșterea și comercializarea celor mai dulci și aromate căpșune, suntem mândri să anunțăm deschiderea magazinului nostru de fructe, legume și alte bunatăți produse aici la noi acasă. Fie ca sunteți în căutarea căpșunelor noastre pline de arome în sezonul de coacere sau a altor fructe și legume de sezon, în magazinul nostru Vioberry veți găsi tot ceea de ce aveți nevoie pentru a vă hrăni corpul și a vă încânta papilele gustative.

         Din motiv că știm cât este de valoros timpul tău, ne-am gândit să-ți oferim și serviciul de livrare la domiciliu, pentru a face cumpărăturile cât mai ușoare și mai convenabile. Echipa noastră dedicată va pregăti cu grijă coșul cu cele mai proaspete și mai sănătoase produse, iar apoi îl vom livra către tine în cel mai scurt timp posibil.

         În plus, ne mândrim cu faptul că produsele din magazinul nostru sunt de la micii noștri fermieri, crescute cu multă dragoste și grijă pentru dumneavoastră.

        Vioberry este mai mult decât un magazin de fructe și legume – suntem partenerul tău într-un stil de viață sănătos. De la căpșuni proaspete și suculente, până la o gamă variată  de legume crocante, vei găsi tot ceea de ce ai nevoie pentru a-ți alimenta corpul și mintea în mod echilibrat.

        La Vioberry, sănătatea și bunăstarea ta sunt pe primul loc!