Fulgi de drojdie inactivă, fără gluten.

  • 130,00 MDL

✔Fulgii de drojdie inactivă sunt folosiți pentru aportul de vitamina B12, ca substitut de brânză în unele produse vegane, dar și ca ingredient indispensabil al multor mâncăruri vegetariene și vegane.

Adaugă la Favorite

Compară acest Produs

Disponibilitate: Nu este disponibil

Cod produs: BIO-15

Fulgii de drojdie inactivă sunt folosiți pentru aportul de vitamina B12, ca substitut de brânză în unele produse vegane, dar și ca ingredient indispensabil al multor mâncăruri vegetariene și vegane.
Aceștia se caracterizează prin gust și miros delicat. Îmbunătățesc gustul și valoarea nutrițională a preparatelor. Ele pot fi un ingredient în sosuri, paste, sandwich etc. Ideal ca o completare a legumelor la grătar și prăjit. Fulgii nu sunt destinați coacerii.

INGREDIENTE:

Rețetă de dressing pentru salate: Creați un dressing de brânză, cu nuci pentru salate. Doar amestecați fulgii de drojdie inactivă în tahini (pasta de susan), apoi adăugați apă pentru a o dilua la consistența dorită. Adăugați suc de lămâie și sare după gust. Acest lucru funcționează bine și pe un burger în locul brânzei procesate!

 

VALOAREA NUTRITIVĂ / 100 g:

Valoarea energetică – 1443 kJ / 343 kcal;

Grăsimi – 4,0 g, din care grași saturați – 0,7 g;

Carbohidrați – 21 g, inclusiv zaharuri – 0,2 g;

Fibre – 22;

Proteine ​​ – 45 g;

Sare – 0,1 g.

CANTITATE: 150 g

DEPOZITARE RECOMANDATĂ: Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

ȚARA PRODUCĂTOARE: POLONIA


Opinii

Nu există opinii pentru acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!