Făină de Tapioca, BIO 400g
- 75,00 MDL
✔Printre beneficiile pentru sănătate ale tapiocăi se numără abilitatea de a favoriza creșterea echilibrată în greutate, stimularea circulaței și creșterea numărului de celule roșii, protejarea contra defectelor la naștere, îmbunătățirea digestiei
Printre beneficiile pentru sănătate ale tapiocăi se numără abilitatea de a favoriza creșterea echilibrată în greutate, stimularea circulaței și creșterea numărului de celule roșii, protejarea contra defectelor la naștere, îmbunătățirea digestiei, reducerea colesterolului, prevenirea diabetului, îmbunătățirea activităților metabolice, menținerea densitații minerale osoase, prevenirea bolii Alzheimer, protejarea sănătății inimii și menținerea echilibrului lichidelor din corp.
Popularitatea de care se bucură în ultima vreme se datorează faptului că este un aliment fără gluten, deseori folosit ca agent de îngroșare în locul altor produse pe bază de grâu, care prezintă risc pentru persoanele care suferă de boli celiace.
Tapioca este folosită pe scara largă în alimentație, ca agent de îngroșare, în budinci, deserturi, piftii, sosuri și creme.
Făină de tapioca (amidon de manioc)* 100%
*ingredient certificat organic.
Valoarea energetică – 1507 kJ / 355 kcal;
Grăsimi – 0,02 g; din care acizi grași saturați –0 g;
Carbohidrați – 88 g; inclusiv zaharuri – 3,4 g;
Proteine - 0,2 g;
Sare – 0 g.
Nu există opinii pentru acest produs.
Produse asemănătoare
Făina integrală de năut are mai puţine calorii, mai puţini carbohidraţi şi mai multe proteine. Are u..
Adaugă în CoșFăina din orez este o faină care în mod natural nu conține gluten are o culoare cremoasă și este ușo..
Adaugă în CoșFăina integrală de hrișcă este un produs nonglutenic, extrem de valoros din punct de vedere nutritiv..
Adaugă în CoșFăina de banane verzi RAW BIO este o pudră obținută tradițional din banane verzi, vegană, fără ..
Adaugă în CoșFăina bio din semințe de in măcinate este un produs dietetic, care are un conținut redus de grăsimi ..
Adaugă în Coș
Bd. Mircea cel Bătrân 50